Dehşetin Gözleri 2 (Cabin Fever 2: Spring Fever)

200987 dk

Dehşetin Gözleri 2 (Cabin Fever 2: Spring Fever) Konusu

İlk filmdeki ölümcül virüsün ortaya çıkmasından yaklaşık bir gün sonra Paul, artık enfekte olmuş kanıyla dolu bir pınarda darmadağınık bir şekilde uyanır. Paul, arkasında kendi enfekte olmuş etinden parçalar bırakarak ormanın dışına çıkmaya başlar. Paul otoyola çıkmayı başardığında, bir okul otobüsü ona çarpar ve arkasında kanlı bir karmaşa bırakır.
Winston kanı inceler ve otobüs şoförüne yalnızca bir geyiğe çarptığını garanti eder. Otobüs şoförü ikna olur ve çocukları okula götürür.

Paul’ün yaklaşık bir gündür yattığı dere, Paul’ün enfekte kanının su şişelerine ulaştığı ve yerel Springfield lisesine gönderildiği bir su şişesi fabrikasına bağlıydı.
Lise son sınıf öğrencisi olan John, uzun süredir aşık olduğu Cassie ile baloya gidip gitmemeye karar vermektedir. Olgunlaşmamış, sosyal uyumsuz arkadaşı Alex onunla dalga geçiyor ve Cassie’yi baloya davet etmesini söylüyor. Ardından Cassie’nin erkek arkadaşı Marc, onun ve Alex’in konuştuğunu duyar ve onu yere sürükleyerek Cassie’den uzak durması için uyarır. Alex daha sonra derse geç kalacağını söyleyerek ayrılır.

John, Müdür Sinclair’e götürülür ve ikisi, olanları tartışmaya başlar. Müdür, kavga ettiği için onu bir daha ofisinde görmek istemediğini söyler ve John, her şey için suçlanan kişinin kendisi olduğu için sinirlenerek ayrılır.

Dehşetin Gözleri 2 (Cabin Fever 2: Spring Fever) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Dehşetin Gözleri 2 (Cabin Fever 2: Spring Fever)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Dehşetin Gözleri 2