Yorgun Konusu

Yorgun izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Yorgun filmi zevkle ve keyifle seyredeceğiniz harika bir filmdir. Yorgun filmini mutlaka seyretmelisiniz. Yorgun filmi çok güzel bir filmdir. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in barşrolünde yer aldığı Yorgun filmi bol türkülü dramlı acılı bir filmdir. Yorgun filmini mutlaka seyretmelisiniz. Yorgun filmi unutulmaz bir filmdir. Yorgun filmi çok güzel bir filmdir. Yorgun filmi akıllara, hafızalara kazınan bir filmdir. Yorgun filmini kesinlikle seyretmelisiniz.

Yorgun filminde şöhretli ses sanatçısı İbrahim Tatlıses çok geniş bir hayran kitlelerine sahiptir. Tonla para ve büyük bir ünü vardır, ancak Tatlıses içsel dünyasında mutsuzdur Yorgun filminde. Bireysel kendisine ait bir dünyası yaşamı yoktur İbrahim’İn. İbo’nun çevresinde çıkar için, para için kendine yanaşan birçok insan vardır. Yorgun filminde, sinema kaset konser çalışmalarından ötürü Tatlıses çok yorgun bir adama dönüşmüştür. Yorgun filminde İbrahim’in sokakta yürürken, bir çocukla tanışır ve bu çocuk İbo’nun hayatına etki edecektir Yorgun filminde. İbo’nun karşılaştığı, tanıştığı bu çocuk kendisine büyük bir hayat enerjisi ve bağlılık verir dünyaya. Bu küçük afacan İbrahim’e küçücük sevinçleri hatırlatacaktır. Seda adındaki güzeller güzeli genç kız ünlü olma sevdasındadır, İbrahim bu çekici kızın elinden tutar ve şöhret yapar. İbrahim ve Seda’nın arasında bir aşk ilişkisi başlar ve büyür. İbo’nun yaşamında çok farklı süprizler, değişik olaylar olacak, gerçekleşecektir Yorgun filminde.

Yorgun filminin yönetmeni ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’tir, aynı zamanda başrolünde de oynamaktadır. Yorgun filminin senaryosu Mehmet Aydın’a aittir. Yorgun filminin yapımcısı Mahmut Tezcan’dır. Yorgun filminin görüntü yönetmeni Kaya Ererez’dir. Yorgun filminin türü Arabesk, Dram’dır. Yorgun filminin oyuncuları İbrahim Tatlıses , Seda Sayan , Şehnaz Dilan , Mesut Çakarlı , Asuman Arsan , Mahmut Tezcan , Sami Hazinses , Zülfükar Öner , Ayten Erman , Sabahat Işık , Süreyya Cankoy , Hasan Bora , İhsan Gedik , Hasan Çelik , Abdi Algül’dür.

Yorgun Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Yorgun”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Yorgun