Yakut Gözlü Kedi Konusu

Yakut Gözlü Kedi izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Yakut Gözlü Kedi filminde bir mabette asırlar öncesinden kalan bir heykel vardır, buda heykelidir bu heykel. Yakut Gözlü Kedi filminde bu harika heykelin gözleri de evrenin en harika taşlarıyla süslüdür. Yakut Gözlü Kedi filminde bu uğursuz taşlar insanların ellerinde gezmiştir uzunca zaman sonra da bir kedinin gözlerine girmiştir, yani kedi heykelinin Yakut Gözlü Kedi filminde. Alemin dört bir tarafındaki insanları bu enfes heykelin Yakut Gözlü Kedi’nin peşine düşmüşlerdir.Yakut Gözlü Kedi’nin peşine düşen iki kişi vardır ülkemizden. Taşlar çok uğursuzdur hala, bu heykeli bulan Abdürrezzak Bey’ib feci bir cinayetle hayat son bulur. Murat Davman adındaki Türkiye’li James Bond bu olaya müdahale eder. Murat Davman en gizemli olayları, polise mevzuların adamıdır, cengaveridir. Ekipler cinayet masasından polisler soruşturma yaparlar, orijinal yöntemleriyle işe girişir Murat Davman, cinayetin katillerini ve yakut gözlü kediyi aramaya başlar, çaba sarf eder Yakut Gözlü Kedi filminde.

Murat Davman adındaki yerli Bond’un dehşet bir cinayeti aydınlatma mücadelesidir bu. Yakut Gözlü Kedi adlı paha biçilemez heykel kayıptır, birçok kişi bu heykeli aramaktadır. Hüsamettin ve Abdürrezzak adlı kişiler de bu çok kıymetli heykelin peşine düşmüşlerdir. Yakut Gözlü Kedi filminde Hüsamettin bu paha biçilmez eseri Almanya’da bulur. Bir mezarlığın içindedir Yakut Gözlü Kedi heykeli. Hüsamettin Yakut Gözlü Kedi heykelini ele geçirmek için Hüsamettin Abdürrezzak’ın peşine düşer ancak Abdürrezzak onu öldürür ve sanki intihar etmişçisine bir imaj çizer. Abdür Rezzak Yakut Gözlü Kedi’yi eline geçirir. Aradan seneler geçer, Abdürrezk’ın elindedir Yakut Gözlü Kedi ve harika bir partide bu adamın canına kıyarlar, intihar gibi öldürülür. Murat Davman’da bu partidedir, bunun cinaey olduğu tespitinin yapar, cinayeti açığa çıkarmaya çalışır Yakut Gözlü Kedi filminde.

Yakut Gözlü Kedi filminin yönetmeni Nejat Saydam’dır. Yakut Gözlü Kedi filmini türü maceradır. Yakut Gözlü Kedi filminin süresi yüz bir dakikadır. Yakut Gözlü Kedi filminin senaryosu Ümit Deniz’e aittir. Roman uyarlamasıdır bu film. Yakut Gözlü Kedi filminin görüntü yönetmeni Melih Sertesen’dir. Yakut Gözlü Dev fiminin yapımcısı Murat Köseoğlu, yapım şirketi Acar filmdir. Yakut Gözlü Kedi filminin yıldız oyuncuları Cüneyt Arkın, Selda Alkor, Neriman Köksal, Hayri Esen, Suzan Avcı, Tunç Oral, Sami Hazinses, Sevinç Pekin, Muammer Gözalan, Reha Kıral, Jale Öz, Asım Nipton, Hüseyin Zan, Remziye Urguçlar, Naciye Topal, Lamia Yal, Fethi İnan, Osman Türkoğlu, Hüseyin Salıcı, İsmail Varol, Adnan Mersinli, Kaya Volkan, Vahit Volkan, Mustafa Yavuz’dur.

Yakut Gözlü Kedi Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Yakut Gözlü Kedi”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Yakut Gözlü Kedi