Şafak Bekçileri Konusu

Şafak Bekçileri izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Şafak Bekçileri filmi ilgiyle izleyeceğiniz, çok sevip çok beğeneceğiniz muhteşem bir filmdir. Şafak Bekçileri filmini mutlaka seyretmelisiniz. Şafak Bekçileri filmi ilgiyle seyredeceğiniz, çok harika bir filmdir. Şafak Bekçileri filmi Yeşilçam yıldızlarının buluştuğu çok kaliteli bir filmdir. Şafak Bekçileri filmi ünlü starların buluştuğu bir filmdir. Şafak Bekçileri filminin başrol oyuncusu altın çocuk Göksel Arsoy’dur. Şafak Bekçileri filminin yönetmeni ünlü rejisör, yazar Halit Refiğ’dir.

Şafak Bekçileri filminde yaptığı meslek ve aşık olduğu kadının arasında gitgel yaşayan ve seçenek belirlemek mecburiyetinde kalan genç ve yakışıklı bir adamın öyküsüdür bu. Şafak Bekçileri filminde rütbeli bir adam olan üsteğmen Göksel bir pilottur. Göksel ve variyetli zengin bir adam olan Kudret Ağa’nın biricik güzeller güzeli kızı Zeynep’in aralarında büyük bir aşk sevda başlar Şafak Bekçileri filminde. Zeynep’i  Kudret Ağa kenti en önde gelen variyetli milyarderlerinden Emrullah Bey’in zengin çocuğu oğlu Kerim’le nişanlarını yapar. Tatlı ve güzel bir kız olan Zeynep, zengin çocuğu Kerim’le evlenmeyi asla istememektedir Şafak Bekçileri filminde. Zeynep, Göksel ile konuşmaya aşka doğru yürümeye devam eder Şafak Bekçileri filminde. Kerim, Zeynep’le Göksel’in aralarındaki ilişkiyi öğrenir ve aralarında büyük bir tartışma sataşma çıkar Şafak Bekçileri filminde. Göksel zengin veledi Kerim’e haddini bildirir Şafak Bekçileri filminde. Sonradan gaddar Kudret Ağa imana gelir ve kızını kıramaz Şafak Bekçileri filminde kızı Zeynep’le evlenmesini kabul eder Şafak Bekçileri filminde. Ancak Kudret Ağa’nın şartı vardır, pilotluğu bırakacaktır Göksel, arazilerin çiftliğine başına geçmesini ister Şafak Bekçileri filminde.

Şafak Bekçileri filmi 1963 yılında Türkiye’de çekilmiştir. Şafak Bekçileri filminin türü romantiktir. Şafak Bekçileri filminin yönetmeni ünlü sinemacı Halit Refiğ’dir. Şafak Bekçileri filminin görüntü yönetmeni Kenan Kurt’tur. Şafak Bekçileri filminin senaryosu  en ünlü sinemacılar iki senariste Sadık Şendil, Halit Refiğ ve Bülent Oran’a aittir. Şafak Bekçileri filminin yapımcısı ünlü star Göksel Arsoy’dur. Şafak Bekçileri fiminin ünlü starları, oyuncuları Ekrem Bora, Sami Hazinses, Göksel Arsoy, Necdet Tosun, Mümtaz Ener, Ahmet Tarık Tekçe, Nilüfer Aydan, Leyla Sayar, Hüseyin Baradan, Oktay Menteş’tir.

Şafak Bekçileri Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

Ekrem Bora

Üstegmen Faruk

Göksel Arsoy

Üstegmen Göksel Akıncı

Nilüfer Aydan

Tegmen Aydan

Ahmet Tarık Tekçe

Gedikli Karadayi

Hüseyin Baradan

Kahya Hamdi Rençber

Meriç Başaran

Zeynep'in Arkadaşı
İlk yorum yapan siz olun “Şafak Bekçileri”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Şafak Bekçileri