Özleyiş Konusu

Özleyiş izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Özleyiş filmi zevkle, keyifle seyredeceğiniz muhteşem bir filmdir. Özleyiş filmini mutlaka seyretmelisiniz. Özleyiş filmi harika bir filmdir. Özleyiş filmi muhteşem bir filmdir. Özleyiş filmi siyah beyaz güzel Yeşilçam filmlerindendir. Özleyiş filmi size enfes bir nostalji yaşatacak. Özleyiş filmini ailenizle de gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. Özleyiş filminde kör bir müzisyen ve midyeci bir kadının büyük dillere destana aşkı konu edinilir. Suna midyecilik yaparak ekmeğini kazanmaya çalışmaktadır, dedesiyle birlikte caddelerde şehrin sokaklarında kalmaktadır. Suna’nın aynı zamanda Recep adında bir arkadaşı vardır sokaklarda birlikte yaşadığı Özleyiş filminde. Şatafatlı lüks bir yalının bahçesine girere Suna. Bu yalıda Mithat adındaki bir adamla karşılaşır Suna, Mithat’ın gözleri kördür ve ölen biricik karısının yasıyla yaşamaktadır Özleyiş filminde. Suna’yı bahçeden dışarıya kovar Mithat Özleyiş filminde. Mithat sonradan yaptığından pişmanlık duyar Özleyiş filminde. Mithat, Suna’yı ev arkadaşlarıyla birlikte evine misafir etmek için çağırır Özleyiş filminde. Görme engelli Mithat Suna’ya dedesine ve Recep’e kendisini yakın hisseder Özleyiş filminde, çok ısınır. Özleyiş filminde Suna’ya büyük bir aşk büyük bir sevda beslemeye başlar Mithat, yaşama yeniden bağlanır Suna ve arkadaşları sayesinde.

Özleyiş filminin senaryosu Aydın Arakon’a aittir. Özleyiş filminin yönetmeni Aydın Arakon’dur. Özleyiş filminin görüntü yönetmeni Şadan Kamil’dir. Özleyiş filminin yapım şirketi Acar Film’dir. Özleyiş filminin yapımcısı Murat Köseoğlu’dur. Özleyiş filminin süresi yüz iki dakikadır.  Özleyiş filminin oyuncuları Muzaffer Tema, Belgin Doruk, Salih Tozan, Ulvi Uraz, Handan Adalı, Nubar Terziyan, Muammer Gözalan, Birsen Bengü, Leman Akçatepe’dir.

Özleyiş filmi akıllara durgunluk veren bir filmdir. Özleyiş filmi çok beğeneceğiniz, çok seveceğiniz bir filmdir. Özleyiş filmi Türk Sinemasının nadide örneklerindendir. Özleyiş filmi size göre bir filmdir. Özleyiş filmini izlemelisiniz. Özleyiş filmi güzel vakit geçirtecek size. Özleyiş filmini seyredin, iyi seyirler. Özleyiş filmi harika bir romantik filmdir.

Özleyiş Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Özleyiş”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Özleyiş