Kurt Mustafa Konusu

Kurt Mustafa izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Kurt Mustafa filmini mutlaka seyretmelisiniz. Kurt Mustafa filmi harika bir yapımdır. Kurt Mustafa filmi oyunculukları, harika sahneleri, rejisiyle unutulmaz bir yapımdır. Kurt Mustafa filmi akıllarınızda yer edecek çok güzel bir siyah beyaz Türk sineması örneğidir. Kurt Mustafa büyük zevkle keyifle izleyeceğiniz harika bir yapımdır. Kurt Mustafa filmi hafızalarınızda yer edecek çok güzel bir filmdir. Kurt Mustafa filmi unutulmaz bir yapımdır. Kurt Mustafa filmi harika sahneleri oyunculukları rejisiyle unutulmaz bir filmdir. Kurt Mustafa dönemin Yeşilçam yıldızlarını buluşturmuştur. Kurt Mustafa Abdurrahman Palay’ın rejisinde çok güzel bir filmdir. Kurt Mustafa filmi akıllarda yer edecek bir filmdir.

Kurt Mustafa filminde Çoban Mustafa ve Ayşe birbirlerine deliler gibi aşıktırlar. Kurt Mustafa filminde Ayşe’nin zalim babası biricik kızının o toprakların en variyetli zengin adamı olan Ahmet’e vermek istemektedir Kurt Mustafa filminde. Ayşe, Mustafa’ya aşıktır oysa ve birlikte kaçma planları yaparlar ancak başaramazlar Kurt Mustafa filminde. Ayşe ve Mustafa birbirlerinden koparlar Kurt Mustafa filminde. Çılgın Mustafa telli duvaklı düğün merasiminde Ayşe’yi kaçırır ve Ahmet’e baş kaldırır. Ahmet zalimlik yapar ve Mustafa’nın canına kıyar. Mustafa mahpus damında Yanık ile tanışır ve Efe ile dağlara kaçar. İsmi dillere destan olur Kurt Mustafa olarak topraklara namı yayılır. Kurt Mustafa ilk olarak Ahmet’ten büyük bir intikam alacaktır ve kanlı bir şekilde vurur onu. Tüm iktidar Kurt Mustafa’dan korkmaktadır Kurt Mustafa filminde. Kurt Mustafa filminde Yiğit kurt Mustafa aşkını doğum sırasında kaybeder, Ayşe’si ölür. Kurt Mustafa filminde Mustafa’nın bir evladı olur. Kurt Mustafa filminde Mustafa’nın Ayşe’den bir oğlu olur. Mustafa evladını büyütmesi için bir kadının eline bırakır. Kurt Mustafa filmi harika bir filmdir. Osmanlı yönetmeni Kurt Mustafa’nın peşindedir Mülazım Mehmet i tayin yaparlar bu delikanlıyı yakalaması için.

Kurt Mustafa filminin Yönetmeni Abdurrahman Palay’dır. Kurt Mustafa filminin senaryo: Şevket Aktunç, Şinasi Özonuk’a aittir. Kurt Mustafa filminin Yapımcısı Şevket Aktunç’tur. Kurt Mustafa filminin Müzileri: Kadri Şençalar’ınxır. Kurt Mustafa filminin  görünyü Yönetmeni: Menasi Filmeridis, Mike Rafaelyan’dır. Kurt Mustafa filminin Süresi 105 dk dır Kurt Mustafa filminin Türü Dram, Duygusal’dır. Kurt Mustafa filminin oyuncuları Nazım İnan, Abdurrahman Palay, Leyla Altın, Muazzez Arçay, Rıza Tüzün, Hüseyin Kaşif, Asım Nipton, Leman Akçatepe, Suzan Avcı, Semira Münir, Münevver Girik, Suzan Akşıray, Hüseyin Ercan, Jeyan Mahfi Tözüm’dür.

Kurt Mustafa Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Kurt Mustafa”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Kurt Mustafa