Zifaf Konusu

Zifaf izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Zifaf filmi harika bir filmdir. Zifaf filmini mutlaka seyretmelisiniz. Zifaf filmi çok güzel bir filmdir. Zifaf fimi akıllarda yer edecek muhteşem bir yapımdır. Zifaf filmini mutlaka seyretmelisiniz. Zifaf filmi çok harika bir yapımdır. Zifaf filmi zevkle, keyifle seyredeceğiniz harika bir yapımdır. Zifaf filmi oyunculukları mekanları ses dekor rejisiyle çok seveceğiniz bir yapımdır. Zifaf filmini mutlaka izlemelisiniz. Zifaf filmi akıllarda yer edecek muhteşem sahneleriyle yıldız oyuncularıyla çok seveceğiniz bir yapımdır.

Zifaf filminde iki yakışıklı adam güzeller güzeli bir kadına deliler gibi aşık olurlar. Zifaf filminde Çağla ünlü bir fotomodeldir. Zifaf filminde Çağla, Kenan’la izdivaç hazırlıkları evlenme telaşı içindedi. Zifaf filminde iş nedeniyle şehir dışına çıkarlar bir zaman kent dışında geçirirler vakitlerini. Zifaf filminde çekimler yapılacaktır yatta olacaktır çekimler bu yatın zengin bir sahibi vardır set ekibiyle sıkıntılı durumlar yaşarlar. Zifaf filminde bu harika yatın saihibi Tekin Haznedar adında bir adamdır. Zifaf filminde bu yaşanan tatsız durumlar sebebiyle Çağla ile karşılaşır ve bu durum çok kısa bir sürede aşka evrilir Zifaf filminde. Tekin aşkına karşılık alamaz ret yanıtı alır Zifaf filminde. Kenan’ı bir iş dolayıyla kentten uzağa gönderir Zifaf filminde. Genç kız Çağla gerçeği öğrenir ve Kenan’a karşı duyduğu büyük sevgisinden asla vazgeçmez Zifaf filminde.

Zifaf filminin yönetmeni Orhan Aksoy’dur. Zifaf filminin senaryosu Erdoğan Tünaş’a aittir. Zifaf filminin yapımcısı Adnan İrkut ve Berker İnanoğlu’dur. Zifaf filminin görüntü yönetmeni Çetin Gürtop’tur. Zifaf filminin türü dram ve duygusal’dır. Zifaf filminin özellikleri 35 mm, renklidir. Zifaf filminin ülkesi Türkiye’dir.Zifaf filminin oyuncularıAhu Tuğba , Salih Güney , Faruk Peker , Şemsi İnkaya , Orhan Alkan , Turgut Özatay , Nubar Terziyan , Nevzat Okçugil , Renan Fosforoğlu , Murat Yavuz , Rüya Şamil , Alpay İzer , Jeyan Mahfi Tözüm , Abdurrahman Palay , Necip Tekçe , Hakkı Kıvanç , Yaşar Şener , Memduh Ünsal , Hüseyin Güler’dir.

 

Zifaf Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Zifaf”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Zifaf