Feryada Gücüm Yok Konusu

Feryada Gücüm Yok izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Feryada Gücüm Yok filmi çek seveceğiniz, beğeneceğiniz harika bir yapımdır. Feryada Gücüm Yok filmini mutlaka seyretmelisiniz. Feryada Gücüm Yok filmi oyunculukları, rejisi, unutulmaz sahneleriyle, müzikleriyle Orhan Gence bay ve Müjde Ar’ın enfes performanslarıyla sizi etkileyecek bir filmdir. Feryada Gücüm Yok filmi ünlü starların buluştuğu bir filmdir.

Oğuz, bir mafya baronodur ve hizmetinde küçük çaplı mafyalar da vardır, holdingleri, haber merkezleri bankaları vardır bu adamın Feryada Gücüm Yok filminde. Oğuz karakterini Nuri Alço canlandırmaktadır Feryada Gücüm Yok filminde. Oğuz, fantezi müzik ses sanatçısı Orhan’ın arazisine göz koyar ve satmak ister Feryada Gücüm Yok filminde. Orhan’ı Orhan Gencebay canlandırmaktadır Feryada Gücüm Yok filminde. Feryada Gücüm Yok filminde Orhan Oğuz’a karşı gelir ve direnir, arazisini yok pahasına almak isteyen bu adamla savaşacaktır iyi yürekli şarkıcı. Ancak Oğuz çok acımasızdır, asla gaddarlıktan vazgeçmez ve Orhan’ı kiralık katillerine kurşun sıktırtır. Orhan yaşamaya devam edecektir. Orhan’ın güzeller güzeli bir sevgilisi vardır adı Müge’dir bu kızın, Müge bir reklam yıldızıdır ve Orhan ile Müge, Orhan’ı vuran adamı aramaya başlarlar. Oğuz kötülüklerine devam edecektir Müge’nin amcasının kızını kaçırtacaktır.

Orhan adındaki yetenekli bir şakıcının gaddar bir iş adamına verdiği büyük savaşın öyküsüdür. Büyük bir arazisi vardır Orhan’ın bir sahil şehrinde. Orhan’ın amacı buraya bir huzurevi yapmak istemektedir rFeryada Gücüm Yok filminde. Oğuz’un ise büyük bir gücü vardır gazete, haber merkez ve banka sahibidir bu gaddar adam. Oğuz çok variyetli bir iş adamıdır, serveti vardır. Oğuz’un farklı alanlarda iş yerleri vardır, bu sayede mafyanın kara paralarını elden geçiri. Oğuz’un amacı araziyi ele geçirip, turistlik bir yer yapmaktır Feryada Gücüm Yok filminde. Oğuz Orhan’la konuşup anlaşma sağlamaya çalışır ancak Orhan ikna olmaz asla Feryada Gücüm Yok filminde. Oğuz Orhan’ı öldürtmeye yeltenir.

Feryada Gücüm Yok filminin yönetmeni Şerif Gören’dir. Feryada Gücüm Yok filminin senaryosu Şerif Gören’e aittir. Feryada Gücüm Yok filminin görüntü yönetmen Erdoğan Engin’dir. Feryada Gücüm Yok filminin yapım şirketi Gülşah Film’dir. Feryada Gücüm Yok filminin yapımcısı  Selim Soydan’dır. Feryada Gücüm Yok filminin
Oyuncuları Orhan Gencebay, Müjde Ar, Pembe Mutlu, Nuri Alço, Mete Sezer, Yavuz Ün, Mesut Sürmeli, Zeynep Erman’dır.

Feryada Gücüm Yok Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Feryada Gücüm Yok”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Feryada Gücüm Yok