Genç ve Dul Konusu

Genç ve Dul izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Genç ve Dul filmi severek, beğenerek seyredeceğiniz harika bir yapımdır. Genç ve Dul filmini mutlaka seyretmelisiniz. Genç ve Dul filmi akıllarda yer edecek muhteşem bir yapımdır. Genç ve Dul filmini izledikten sonra büyük keyif alacaksanız. Genç ve Dul filmi oyunculukları, sahneleri, mekanları, rejisiyle çok seveceğiniz çok harika bir filmdir. Genç ve Dul filminde çok seveceğiniz harika sahneler vardır. Genç ve Dul filminde önemli Türk Sineması yıldızları buluşmuştur. Çok erken yitirdiğimiz Yılmaz Zafer bu filmde. Çok başarlı aktris Zuhal Olcay bu filmde. Genç ve Dul filmi akıllarda yer edecek çok güzel bir filmdir. Genç ve Dul filminin çok seveceğiniz harika sahneleri vardır.

Genç ve Dul filminde, dul bir kadının büyük aşkı ve cinayet olaylarına giden acıklı hikayeleri vardır. Genç ve Dul filmi çok güzel bir filmdir. Genç ve Dul filmi Türk Sineması’ndaki farklı konulara bir yenisini daha eklenmiştir. Genç ve Dul filmi hafızalarınızda yer edecek çok güzel bir filmdir. Genç ve Dul filmi unutulmaz oyunculuk performansları ve çok güzel içeriğiyle çok seveceğiniz muhteşem bir filmdir.

Genç ve Dul filminin senaryosu Aykut Düz’e aittir. Genç ve Dul filminin görüntü yönetmeni Şener Işık’tır. Genç ve Dul filminin müzikleri Cahit Berkay’e aittir. Genç ve Dul filminin oyuncuları Yılmaz Zafer, Zuhal Olcay, Meral Orhonsay, Necla Fide, Alper Şenbecerir, Emin Alkut, Abdullah Ataç, Sabahat Çınar’dır. Genç ve Dul filminin yapım şirketi Sun Filmdir. Genç ve Dul filminin yapımcısı Erol Şenbecerir’dir. Genç ve Dul filmi çok seveceğiniz, beğeneceğiniz güzel bir filmdir. Genç ve Dul filmi harika bir filmdir. Genç ve Dul filminde Yeşilçam’ın kalıpları dışında çok güzel bir konu kullanılmıştır. Genç ve Dul filmini çok seveceksiniz. Genç ve Dul filmini izleyince pişman olmayacaksınız. Genç ve Dul filminde Zuhal Olcay güzeller güzeli bir karaktere hayat verir ve Gülen Kıpçak seslendirir Zuhal’i. Genç ve Dul filminde ünlü seslendirmeci Esen Günay’da rol alır. Genç ve Dul filmini kesi seyredelim.

Genç ve Dul Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Genç ve Dul”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Genç ve Dul