Ayşecik Yavru Melek Konusu

Ayşecik Yavru Melek izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Ayşecik Yavru Melek filmi çok güzel bir Yeşilçam yapımıdır. Muhteşem bir dramadır bu film. Ayşecik Yavru Melek filmini mutlaka seyretmelisiniz. Ayşecik Yavru Melek filmi akıllarda yer edecek harika bir yapımdır. Ayşecik Yavru Melek filmini mutlaka seyretmelisiniz. Ayşecik Yavru Melek filmi çok güzel bir Yeşilçam yapımı, çok iyi bir siyah beyaz Türk Sineması örneğidir.

Ayşecik Yavru Melek filminde çok variyetli, zengin bir ailede öksüz yetim büyümüş minicik sevimli bir kız çocuğudur Zeynep Değirmencioğlu canlandırmaktadır bu kızı. Ayşecik Yavru Melek filminde bu küçük kızın öz babası Sadri feci bir trafik kazası geçirmiştir. Bu adam daha iyileşemeden, Ayşeçik’in babası Cahide ahirete intikal eder. Ayşecik’in yengesi Handan babası Sadri Alışık ile yani Kenan ile evlenme girişiminde bulunur. Fakat Kenan Hande’nin hislerine karşılık vermez Ayşecik Yavru Melek filminde. Büyük bir intikam almaya çalışacaktır Handan, Kenan’dan. Handan, Ayşecik’in amcasıyla evlenir Ayşecik Yavru Melek filminde.

Ayşecik Yavru Melek filminde Ayşecik babaannesinin vefatından sonra malikanede liderliği zorla ele alır Handan, kötülükler yapar. Gözünü para hırsı bürümüştür bu kadının, kötülük ve zorbalıkla para hırsıyla Ayşe’den intikam almak için, öldürüp mirasına bile konmaya çalışacaktır. Paranın intikamın etkisinde yol alan insanlar masumiyeti de ayaklar altına alıyor Ayşecik Yavru Melek filminde.

Ayeşecik Yavru Melek filminin yapım yılı 1962’dir. Ayşecik Yavru Melek filminin türü dramdır. Ayşecik Yavru Melek filminin senaryosu Hamdi Değirmencioğlu,  Erdoğan Tünaş’a aittir. Ayşecik Yavru Melek filminin yapımcısı Osman F. Seden’dir. Ayşecik Yavru Melek filminin görüntü yönetmeni Kriton İlyadis’tir. Ayşecik Yavru Melek filminin müzikleri Metin Bükey’e aittir.  Ayşecik Yavru Melek filminin oyuncuları Zeynep Değirmendoğlu (Ayşe), Sadri Alışık (Kenan “Ayşe’nin babası”), Nedret Güvenç (Nazlı “Hala”), Cavidan Dora (Handan), Cahide Sonku (babaanne), Evrim Fer (Nurten öğretmen), Memduh Ün (Ferit “Ayşe’nin amcası”), Hulusi Kentmen (Osman “Özel kolej sahibi”), Nubar Terziyan (Doktor Şeref), Necdet Tosun (Bayram), Erdoğan Tünaş (Hürrem “Handan’ın kardeşi”), Mualla Sürer (aşçı kadın), Saadettin Erbil (Cemil “Nazlı’nın kocası”), Madelet Tibet (dadı), Ayşe Şehrazat (Handan’ın kızı), Esin Nur (Ayşe’nin arkadaşı), Nur Erkut (hademenin kızı), Tem Güçizin (Nazlı’nın Oğlu), Mehtap AnIl (1. Hizmetçi), Ayla ÇÖzalp (2. Hizmetçi), Adnan İrkut (noter)’dir.

Ayşecik Yavru Melek Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Ayşecik Yavru Melek”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Ayşecik Yavru Melek