Polis Dosyası Konusu

Polis Dosyası izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Polis Dosyası çok seveceğiniz heyecanla seyredeceğiniz bir macera filmidir. Polis Dosyası filmi Cüneyt Arkın’ın harika filmlerindendir. Polis Dosyası filmini mutlaka seyretmelisiniz. Polis Dosyası hafızalarda yer edecek çok güzel bir aksiyon suç filmidir. Polis Dosyası filmini çok beğeneceksiniz. Polis Dosyası filmi çok güzel bir filmdir. Polis Dosyası çok hareketli, bol silah kavga patlama sahneleriyle sizi cezbedecek bir filmdir. Polis Dosyası filminde çok harika hikayesi, senaryosu, oyunculukları, rejisiyle başarılı bir yapımdır. Polis Dosyası filmi muhteşem bir yerli aksiyon yapımıdır.

Polis Dosyası filminde Cemil bir yasa, hukuk adamıdır. Cemil’in çok sevdiği eşi, güzel bir ailesi ve canı gibi sevdiği çocukları vardır Polis Dosyası filminde. Polis Dosyası filminde Cemil’in güzeller güzeli bir kızı vardır adı Songül’dür bu kızı. Cemil’in bir de Faruk adında bir yardımcısı, çırağı vardır. Songül ve Faruk arasında  büyük bir aşk vardır. Polis Dosyası, unutulmaz oyuncu star aksiyon ustası Cüneyt Arkın’ın başrollerinde oynadığı çok harika bir filmdir. Polis Dosyası filmi unutulmazlar arasındadır. Polis Dosyası filmi polislerin suçlular arasındaki maceraları anlatmaktadır. Polis Dosyası filmin büyük oyuncular vardır en başta da Cüneyt Arkın. Efsane aktörlerin, aktrislerin buluştuğu bu filmi çok seveceksiniz.

Polis Dosyası filminin yönetmeni Orhan Elmas’tır. Polis Dosyası filminin görüntü yönetmeni Çetin Gürtop’tur. Polis Dosyası filminin oyuncuları  Cüneyt Arkın – Binnaz Avcı – Salih Kırmızı – Nazan Ayas – Nuri Alço – Nilüfer Aydan – Efgan Efekan – Coşkun Göğen – İhsan Baysa’dır. Polis Dosyası filminin yapım şirketi Erler Film’dir. Polis Dosyası filminin yapımcısı Türker İnanoğlu’dur. Polis Dosyası filminin senaryosu Erdoğan Tünaş’a aittir. Polis Dosyası filminin yapım yılı 1989’dur. Polis Dosyası filminin başrollerinde Binnaz Avcı ve Cüneyt Arkın yer almaktadır. Polis Dosyası filminin 1989 yapımıdır ve Erler filme aittir. Polis Dosyası filminin yapımcısı Türker İnanoğlu’dur.

Polis Dosyası Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Polis Dosyası”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.