Üç Sevgili Konusu

Üç Sevgili izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Üç Sevgili filminde Ali çok çapkın bir delikanlıdır, hovardadır. Ali üç kızı birlikte idare etmekte üçüyle de ilişki yaşar Üç Sevgili filminde. Üç Sevgili filmi çok seveceğiniz muhteşem bir komedi filmidir, harika bir yapımıdır bu harika komedi filmini mutlaka seyretmelisiniz. Üç Sevgili filmi çok önemli bir filmdir, izlemelisiniz mutlaka bu filmi. Üç Sevgili filminde Ali üç farklı kızı kandırıp faydalanmaktadır. Bu üç biribirinden güzel kızı Meral Zeren, Fatma Belgen ve Suna Keskin canlandırmaktadır, üçü de çok yetenekli aktrislerdir. Üç Sevgili filminde bu üç güzeller güzeli aldatılan genç kız bu durumu öğrenirler ve Ali’ye gününü göstermek için eve çağırıp tuzak kurarlar sonra da bir güzel dayak atarlar genç adama. Üç Sevgili filminde Tarık Akan bu üç kızın elinden bir şekilde kurtulur ve yaka paça kaçar ellerinden Üç Sevgili filminde.

Üç Sevgili filminde Ali, Gül adındaki çekici, güzeller güzeli kız arkadaşının evlilik durumunu öğrenir ve delirir bu duruma. Ali, Gül’den intikam almak için kolları sıvar, Ali kararlıdır Gül’ün en güzel gününü düğün gecesine  en yakın arkadaşı Jale ile gidecektir ve aralarında çıkma durumları olur. Zaman geçer ve Gül’ün çok yakın arkadaşı olan Fatma ile tesadüf sonucu tanışır Ali. Fatma Ali’ye büyük derecede aşık olur, etkilenir, sevdalanır.

Ali Fatma ile güzel bir ilişkiye başlar ve çeşitli oyunlarlar, dolanlarla üç kadın ilişkisine devam eder Üç Sevgili filminde. Ancak Üç Sevgili filminde bir zaman geçer ve Gül, Fatma ve Jale Ali’nin kendilerini aldattığı sırrını öğrenirler, deliye dönerler ve üç kadın birleşir, sonra da Ali’den intikam almak için mücadele verirler.Üç Sevgili filminin yönetmeni Mehmet Dİnler’dir. Üç Sevgili filminin senaristi Bülent Oran’dır. Üç Sevgili filminiin yıldız aktör ve aktrisleri Tarık Akan, Meral Zeren ve Fatma Belgen’dir. Üç Sevgili filmi çok harika bir yapımdır, Üç Sevgili filmini izleyerek iyi vakit geçirebilirsiniz. Üç Sevgili filmi çok hoşunuza gidecek muhteşem bir yapımdır.

Üç Sevgili Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Üç Sevgili”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Üç Sevgili