Taşralı Amca Konusu

Taşralı Amca izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Taşralı Amca filmi çok seveceğiniz, beğeneceğiniz harika bir filmdir. Taşralı Amca filmini mutlaka seyretmelisin. Taşralı Amca filmi muhteşem bir filmdir. Taşralı Amca filmi akıllarda yer edecek çok güzel bir yapımdır. Taşralı Amca siyah beyaz güzel Yeşilçam filmlerindendir. Taşralı Amca filmi çok harika yapımdır. Taşralı Amca filmi çok harika filmler arasındadır. Taşralı Amca filmi güzel sahneleri hikayesi senaryosu oyunculuklarıyla çok başarılı bir yapımdır. Taşralı Amca filmi siyah beyaz yapımların komedilerin güzellerindendir.

Taşralı Amca filminde Fikret üniversitede okumak niyetiyle taşradan İstanbul’a gelir ve şehir ortamına girer. Taşralı Amca filminde Fikret, bitirim dostu Ahmet’le beraber içki içer, kumar oynar, karı kız peşinde koşarak gününü gün eder. Taşralı Amca filminde Fikreti parasız pulsuz kaldığı zamanlarda taşradaki kendi memleketinde bulunan öz amcası Şefkati Beye mektup yazar para ister. Taşralı Amca filminde Şefkati Bey kızı Nevi’nin çok ısrar etmesi sonucu yeğeninin yalan söyleyip söylemediği analizinin yapmak için İstanbul’a gider Taşralı Amca filminde. Fikret ve Ahmet iyice köşeye sıkışmışlardır. Kendi kurdukları tuzaklara kendileri düşerler Taşrali Amca filminde bu kişiler.

Taşralı Amca filminin oyuncuları aktrisleri aktörleri ünlü yıldızları  Suphi Tekniker, Yusuf Sezgin, Sevda Ferdağ, Tülin Elgin, Vahi Öz, Zafer Önen, Sevim Sevil, Gülten Ceylan, Erdoğan Özince, Süheyl Eğriboz, Yılmaz Şahin’dir. Taşralı Amca filminin yönetmeni Aram Gülyüz’dür Taşralı Amca filminin senaryosu Erdoğan Tünaş’a aittir. Taşralı Amca filminin yapımcı ısı Şahan Haki’dirç Taşralı Amca filminin Görüntü Yönetmeni Menasi Filmeridis’dir. Taşralı Amca filminin Türü Komed’dir. Taşralı amca filmi Siyah Beyaz çekilmiştir.

Taşralı Amca Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Taşralı Amca”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Taşralı Amca