Zagor: Kara Bela Konusu

Zagor: Kara Bela izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Zagor: Kara Bela filmi çok seveceğiniz, beğeneceğiniz harika bir macera, aksiyon avantür filmidir. Zagor: Kara Bela filmi çizgi roman uyarlamasıdır. Zagor: Kara Bela filmi Türk Sineması’ndaki güzel avantür örneklerdendir. Zagor: Kara Bela filminin mutlaka seyretmelisiniz. Zagor: Kara Bela akıllarda yer eden harika bir sinema filmidir. Zagor: Kara Bela filmi çok güzel bir filmdir. Zagor: Kara Bela filmi heyecanlı atlı silahlı sahneleriyle akıllarda yer edecek harika bir filmdir. Zagor: Kara Bela filmi sizi ekrana kilitleyecek çok harika bir sinema filmidir. Zagor: Kara Bela filmi çok önemli bir yapımdır. Zagor: Kara Bela filminde çok önemli film sahneleri vardır. Zagor: Kara Bela filmi güzel Yeşilçam sineması fantastik türk sineması örneklerindendir.

Zagor: Kara Bela filminde, Zagor bir çetenin gerçekleştirdiği soygun durumuna karşı gelmesi konusu verilmektedir. Zagor: Kara Bela filminde Zagor, zorluklarla kötülerler savaşır. Bir hayalet orman kol gezip, atıyla dolaşmaktadır, maskeli siyah bir hayallettir bu. Bu hayalet, kabilelerden çıkmaya çalışan, içlerinden kurtulmaya çalışan tüm kızılderililerin canına kıyar, feci şekilde öldürmektedir Zagor: Kara Bela filminde. Zagor: Kara Bela filminde bir reis vardır o da Kara Kurt kabilesinin lideri Satko’dur. Satko bu kara hayalletten rahatsızdır ve bildirmek için kolları sıvar, Satko karakola gider Riçkont adlı albayın yanındadır.Zagor: Kara Bela Riçkont gururuna yediremez ve Kızılderili ile konuşmak istemez, küçük görür onu. Satko aramaya koyulur ve bu vahşi kanlı hayaleti arayıp bulmak için çabalar. Kızılderili Satko’nun yanında sağlam yardımsever arkadaşları vardır cengaver Zagor ve Çiko’dur bu kişiler.

Zagor: Kara Bela filminin yönetmeni Nişan Hançer’dir. Zagor: Kara Bela filminin senaryosu M.Nuri Seybi’ye aittir. Zagor: Kara Bela yapımcısı Rıdvan Tual, Hasan Tual’dir.  Zagor Kara Bela filminin görüntü yönetmeni: Paşa Gündoğdu’dur.  Zagor: Kara Bela türü Aksiyon, Fantastik, Macera’dır.Zagor: Kara Bela filmi Türkiye’de çekilmiştir. Zagor Kara Bela filmimin yıldız aktör aktris ve oyuncuları Levent Çakır, Ece Cansel, Yavuz Selekman, Ergun Köknar, Muzaffer Tema, Turgut Özatay, Sırrı Elitaş, Ahmet Kostarika, Nevzat Açıkgöz, Süheyl Eğriboz, Nuri Kırgeç, Yılmaz Türkoğlu, Ahmet Sert, Faik Coşkun, Turgut Yenice, Cevdet Balıkçı, Cango Kemal, Niyazi Gökdere, Kubilay Hakan’dır.

Zagor: Kara Bela Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Zagor: Kara Bela”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Zagor: Kara Bela