Night of the Zoopocalypse Konusu

Night of the Zoopocalypse izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Night of the Zoopocalypse” adlı film, 2025’te gösterime girecek. Bu animasyon aile komedi filmi, Ricardo Curtis ve Rodrigo Perez-Castro tarafından yönetiliyor ve seslendirme kadrosunda David Harbour, Paul Sun-Hyung Lee, Scott Thompson ve Gabbi Kosmidis gibi tanınmış isimler bulunuyor.

Filmin konusu, bir meteorun Colepepper Hayvanat Bahçesi’ne düşmesi ve bu olayın ardından hayvanların tuhaf, salyalı zombi mutantlarına dönüşmesine neden olan bir virüsün yayılmasıyla başlar. Gracie adında genç ve tuhaf bir kurt, güçlü bir dağ aslanı ile birlikte kaosun ortasında hayvanat bahçesini normale döndürmek için bir plan yapar. Bu zorlu görevde onlara, filmlerle takıntılı lemur Xavier, ateşli kapibara Frida, alaycı devekuşu Ash ve hain maymun Felix eşlik eder. Birlikte, mutant kral Bunny Zero’yu yenmek ve virüsün hayvanat bahçesi duvarlarının ötesine yayılmasını engellemek için tehlikeli bir maceraya atılırlar.

Film, Copperheart Entertainment tarafından üretiliyor ve birkaç Avrupa animasyon stüdyosuyla ortaklaşa yapılıyor. Klasik canavar filmlerine saygı duruşunda bulunurken, animasyonlu hikaye anlatımının sınırlarını zorlayan bir eser olmayı amaçlıyor​.

Night of the Zoopocalypse Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

David Harbour

Dan (voice)

Bryn McAuley

Bunny Zero (voice)

Joshua Graham

Hank (voice)

Carolyn Scott

Gramma Abigale (voice)

Pierre Simpson

Xavier (voice)

Sound

Steven Hoban

Screenplay
İlk yorum yapan siz olun “Night of the Zoopocalypse”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Night of the Zoopocalypse