The Amateur Konusu

“The Amateur” 2025 yılında vizyona girecek olan bir casus gerilim filmidir. James Hawes’ın yönettiği film, Gary Spinelli’nin senaryosuyla Robert Littell’in 1981 yılında yazdığı aynı adlı romanına dayanmaktadır. Filmin başrolünde Rami Malek, Charles Heller adında bir CIA kriptografını canlandırıyor. Heller, eşi bir Londra terör saldırısında hayatını kaybettikten sonra, teröristlerin peşine düşmeye karar verir. CIA’in içindeki çelişkili öncelikler nedeniyle harekete geçmeyeceklerini anlayınca, ajansı kendisine eğitim vermeye zorlar ve kendi başına intikam arayışına girer.

Filmde Rami Malek’in yanı sıra Rachel Brosnahan, Caitríona Balfe, Laurence Fishburne, Adrian Martinez, Holt McCallany ve Julianne Nicholson gibi önemli isimler yer alıyor. Yapım, 20th Century Studios ve Hutch Parker Entertainment tarafından üstlenilmiş ve başrollerden biri olan Rami Malek aynı zamanda filmin yürütücü yapımcılığını da üstlenmiştir.

“The Amateur” 11 Nisan 2025 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girecek. Çekimler, 2023 yılında Londra, Fransa ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilmiştir, ancak 2023 SAG-AFTRA grevi nedeniyle geçici olarak durdurulmuş ve sonrasında Aralık 2023’te devam etmiştir​

The Amateur Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “The Amateur”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

The Amateur