Only 3 Days Left (3 jours max) Konusu

Only 3 Days Left (3 jours max) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

“Only 3 Days Left” (Fransızca: “3 jours max”), 2023 yılında vizyona giren bir Fransız aksiyon-komedi filmidir. Bu film, 2021 yapımı “30 jours max” filminin devamı niteliğindedir ve yönetmenliğini ve başrolünü Tarek Boudali üstlenmiştir.

Konu

Film, beceriksiz ama kararlı bir polis memuru olan Rayane’in maceralarını konu alır. Rayane, büyükannesinin kaçırıldığını öğrendiğinde, onu kurtarmak için sadece üç günü olduğunu fark eder. Bu kısa zaman diliminde, Rayane ve arkadaşları, büyükannesini kurtarmak ve kötü adamlara karşı mücadele etmek için çılgın ve komik bir maceraya atılırlar. Film, bol aksiyon sahneleri, komik anlar ve beklenmedik olaylarla dolu.

Oyuncular

  • Tarek Boudali: Rayane rolünde. Filmin hem yönetmeni hem de başrol oyuncusu olan Tarek Boudali, karakterin komik ve saf kişiliğini başarıyla yansıtarak izleyicilere eğlenceli bir performans sunuyor.
  • Philippe Lacheau: Rayane’in yakın arkadaşı ve macerada ona eşlik eden bir karakteri canlandırıyor. Philippe Lacheau, komedi türündeki yetenekleriyle tanınır.
  • Julien Arruti: Filmdeki diğer komik karakterlerden birini canlandıran Julien Arruti, filmin mizahını güçlendiren bir oyuncudur.

Only 3 Days Left (3 jours max) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Only 3 Days Left (3 jours max)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Only 3 Days Left