Maria Konusu

Maria izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Maria” (2024), Pablo Larraín tarafından yönetilen bir biyografi filmidir ve ünlü opera sanatçısı Maria Callas’ın zorlu ve trajik yaşamını konu alır. Angelina Jolie, Maria Callas’ı canlandırarak 2021’den beri ilk sinema rolünü üstlenmiştir. Film, Callas’ın Paris’teki son günlerine odaklanırken, kariyerinin önemli anlarını ve kişisel anılarını müzikal performanslarla birlikte sunar. Jolie, bu rol için yedi ay boyunca opera eğitimi almış ve filmde çoğunlukla Callas’ın orijinal kayıtlarına eşlik ederek rol yapmıştır.

Film, Venedik Uluslararası Film Festivali’nde sekiz dakika süren bir ayakta alkışlanma ile dünya prömiyerini gerçekleştirdi. ABD’de 27 Kasım 2024’te sınırlı bir gösterimle vizyona girecek ve 11 Aralık 2024’ten itibaren Netflix’te yayınlanacak. Eleştirmenlerden genel olarak olumlu yorumlar alan filmin Rotten Tomatoes puanı %75, Metacritic puanı ise 63/100’dür.

Filmde Angelina Jolie’ye Pierfrancesco Favino, Valeria Golino ve Haluk Bilginer gibi isimler eşlik ediyor. Larraín’in daha önce “Jackie” ve “Spencer” gibi başarılı biyografik filmler yönetmiş olması, “Maria”nın ödül sezonunda iddialı bir yapım olacağı beklentisini artırıyor​

Maria (2024) Filmi Oyuncu Kadrosu:

  1. Angelina Jolie – Maria Callas
  2. Pierfrancesco Favino – Ferruccio
  3. Valeria Golino – Yakinthi Callas
  4. Haluk Bilginer – Aristotle Onassis
  5. Alessandro Bressanello – Giovanni Battista Meneghini

Maria Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Maria”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Maria