Laz Vampir Tirakula Konusu

Laz Vampir Tirakula izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

2012 yılında ilk defa seyirci karşısına çıkan Laz Vampir Tirakula filmi, Türkiye’ye aittir. Komedi filmler kategorisinde yer alan Laz Vampir Tirakula filminin yönetmen koltuğunda Metin koç ile Ulas Zeybek oturmaktadır. Laz Vampir Tirakula filminin oyuncu kadrosu ise şu isimlerden oluşmaktadır; Levent Sülün, Wilma Elles, Alp Korkmaz, Ebru Kaymakçı, Meral Kaplan, Veysel Diker, Serkan Genç, Seymen Aydın, Alay Cihan, Tuğba Melis Türk, Emin Gümüşkaya, Alparslan Özmol, Süleyman Yağcı.

Laz Vampir Tirakula filmini konusu

Laz Vampir Tirakula filminin konusu, Drakulanın, Laz taksi şoförü olan Dursun’u kendine kurban olarak seçer ve bedeninin ele geçirir. Dursun’un bedeninde Laza dönüşen bir Drakula komedisi artık başlamıştır. Ancak klişe bir vampir anlayışından sıyrılan film, daha yerli ve orijinal bir vampir karakteri sinema dünyasının kapılarını aralıyor.

Peki Drakula kimdir?

1476 yılında Fatih Sultan Mehmet Han’ın kan kardeşi olan Vlad Teperş Dracul, Müslüman Türkleri kazığa geçirip uyguladığı vahşetle Kazıklı Voyvoda olarak tüm ülkede nam salmaya başlar. Bu yüzden dolayı da halk ona Drakula ismini takarlar. Drakula ise eski Romence de şeytan ve şeytanın oğlu anlamlarına gelmektedir. Fakat gel görelim ki bu Drakula şeytandan daha zalim ve daha acımasızdır. Fatih Sultan Mehmet Han ise kan kardeşi Drakula’nın kellesini kesmeleri için yeniçerilerden oluşan özel eğitimli bir vampir avcısı timini Transilvanyaya gönderir. Yeniçeri Drakula ile karşı karşıya gelir ve amansız bir çatışmanın içerisindedirler. Kahraman vampir avcısı olan yeniçeri Koçoğlu, çatışmanın olduğu  esnada, Drakula’nın dişlerinin hedefi olur. Artık Drakula, Koçoğlu’nuda vampir yapmıştır. Drakula ölürse Koçoğlu’da ölecektir. Bunu bildiği halde cengaver Koçoğlu, Drakula’nın kellesini tek bir hamlede alır ve Drakula’yı öldürür. Ancak bu cesur kahramanda onunla beraber ölür.

İlk yorum yapan siz olun “Laz Vampir Tirakula”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.