Karabasan 2 (Boogeyman 2)

200793 dk,

Karabasan 2 (Boogeyman 2) Konusu

Karabasan serisinin ikinci filmi olan Karabasan 2 2007 yılında sinemaseverlerle buluştu. Jeff Betancourt tarafından yönetilen filmin senaristliğini Eric Kripke ve Brian Sieve üstlendi. Gerilim ve korku türündeki film ABD yapımıdır.

Filmin Konusu

İlk filmin devamı niteliği taşıyan Karabasan 2 filminde her şey Tim’in evine dönmesiyle başlar. Çocukken yaşadığı travmalardan dolayı çok ağır süreçlerden geçen Tim elinde kalan tek şeyi düşünerek evine dönmüştür. Fakat bu karar sandığının aksine onu çok daha kötü etkiler. İlk etapta iyi hissedeceğini düşünen Tim zamanla doğru sandığı birçok şeyi sorgulamaya başlar. Her şeyin ötesinde babasının gittiği anı bile aklına getirdiğinde orada yaşıyormuş gibi hisseden Tim zamanla başka şeyleri de hatırlamaya başlar. Çünkü tam 7 yaşındayken babasının aniden ortadan kayboluşunun nedenini bilen tek kişi Tim’dir.

Büyüdüğü zaman etrafındaki insanlar Tim’in kötü rüyalar gördüğünü ve babasının onu terk ettiği söylenmiştir hep. Fakat Tim buna hiçbir zaman inanmamıştır. Çünkü 7 yaşındayken babasının gittiği anı görmüştür ve babasının kaybolduğuna emindir. Tam da bu nedenle eski defterleri açmak ve yaşadığı acıdan kurtulmak isteyen Tim eski evinde bir gece geçirme kararı alır. Her şeyin çığırından çıkmasına sebep olan şey bu karardır aslında. Tim eski evinde bir gece geçirirse bazı şeyleri aşabileceğini düşünür. Fakat her şey o gece yeniden yazılır adeta.

Aldığı Ödüller

Karabasan serisinin ikinci filmi olarak karşımıza çıkan Karabasan 2 filminin kazandığı herhangi bir ödül bulunmuyor.

Karabasan 2 (Boogeyman 2) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

Unknown

Robert Tapert

Executive Producer

Joseph Drake

Executive Producer

Nathan Kahane

Executive Producer

Writing

Eric Kripke

Characters

Nelson Cragg

Director of Photography
İlk yorum yapan siz olun “Karabasan 2 (Boogeyman 2)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Karabasan 2