Hayatımın En Kötü Gecesi (Walk of Shame)

201495 dk

Hayatımın En Kötü Gecesi (Walk of Shame) Konusu

2014 yılında izleyicilerle buluşan Hayatımın En Kötü Gecesi filmi komedi türündedir. Steven Brill’in hem yazdığı hem de yönettiği Hayatımın En Kötü Gecesi filminin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Elizabeth Banks ve James Marsden gibi isimlerin yer aldığı Hayatımın En Kötü Gecesi filmi izleyicilerden tam not almıştır.

Filmin Konusu

Megan, Los Angeles’te spikerlik yapan başarılı bir kadındır. Uzun süredir beklediği şeylerin gerçekleşmesi için gün sayan Megan’ın hayatı aynı gün içinde alt üst olur. Nişanlısı onu terk eder ve beklediği terfiyi alamaz. Aynı gün içinde iki farklı haberle alt üst olan Megan için hayatın seyri bir anda değişmiştir. Acilen toparlanması ve kafa dağıtması gerektiği için parti düzenlemek ister. Arkadaşlarının parti organize etmesiyle geceye dahil olan Megan alkolü fazla kaçırır. Hatta o kadar fazla alkol alırlar ki bir süre sonra Megan kimsenin tanıyamadığı birine dönüşür. İlk olarak barmen Gordon ile flörtleşen Megan bir süre sonra kendisini onun evinde bulur.

Ayrılığın ertesi gününde yaşadığı tek gecelik ilişkinin ne etkileri olacağını düşünürken başka bir şey fark eder. Megan’ın cüzdanı yoktur! Kimliği, parası ve telefonu çalınmıştır. Üstelik terfi alma noktasında olumlu gelişmeler olduğunu fark eder. Bu süreçte yapması gereken şey hemen toparlanmak ve işe gitmektir. Ama bunu başarmak için hayatının mücadelesini vereceğinden de habersizdir.

Aldığı Ödüller

Film Margarat Ann Garza Festivali’nden En İyi Erkek Oyuncu Ödülü almıştır.

Hayatımın En Kötü Gecesi (Walk of Shame) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Hayatımın En Kötü Gecesi (Walk of Shame)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Hayatımın En Kötü Gecesi