Arkadaşım Max (Arkadaşım Max)

201382 dk

Arkadaşım Max (Arkadaşım Max) Konusu

Arkadaşım Max (Arkadaşım Max) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

7 Haziran 2013 tarihinde beyaz perde de vizyona giren Arkadaşım Max filmi, ilk defa bu tarihte seyirci karşısına çıkmıştır. Komedi filmler katgorisinde yerini alan Arkadaşım Max filmi, toplamda 85 dakika sürmektedir. Komik sahneleri ile izleyenlerini dolu dolu güldürmeyi başaran Arkadaşım Max filmi, aynı zamanda izleyicisini soluksuz bir maceraya çıkarmaktadır. Arkadaşım Max filminin yönetmen koltuğunda Murat Şeker otururken, senarist koltuğunda ise Ethem Özışık oturmaktadır. Filmin yapımcılığını ise Nilgün Sağyaşar üstlenmektedir. Arkadaşım Max filminin oyuncu kadrosunda ise Ani İpekkaya, İnci Türkay, Murat Akkoyunlu, Ataberk Mutlu, Hande Katipoğlu ve Burçin Bildik gibi isimler yer almaktadır. İşte Arkadaşım Max filminin detayları…

Arkadaşım Max filminin konusu

Aliye Hanım oldukça yaşlı bir kadındır. Fakat herkesin çok sevdiği ve yardım sever bir kadındır. Yaşadığı kasabadaki herkesin geçim kaynağı olan zeytin yağı fabrikasının sahibidir. Bu kasabada yaşayan ve bu fabrikada çalışan herkes mutluysa bunun sebebi Aliye Hanımdır. Aliye Hanım’ın konağında ise Max isminde akıllı mı akıllı bir köpek vardır. Aliye Hanım, Max ile beraber yaşamaktadır. Aliye Hanım, Max’e çok düşkündür ve onu göz bebeği gibi sakınmaktadır. Aliye Hanım’ın tek akrabası ise yeğeni Burhan’dır. Burhan ise oldukça beceriksiz, aç gözlü bir adamın tekidir. Niyeti her zaman pis olan bu adamın bir de kendi gibi karısı Şermin vardır. Şermin’de tıpkı kocası gibi kötü niyeti kadının tekidir. Bu karı kocanın ise tek emeli vardır. O da Aliye Hanımı ortadan kaldırarak söz konusu mal varlığına konmak. Kolay yoldan zengin olmanın peşindedirler.

Burhan ve Şermin gece gündüz plan peşindedir

Burhan ve Şermin, Aliye Hanımı ortadan kaldırmak için bir plan yaparlar. Ancak bu iki kötü niyetli insanın hesaba katmadığı bir gerçek vardır. O gerçek ise elbette Max’dir. Max çok akıllı bir köpektir ve o da tıpk sahibi gibi Aliye Hanıma düşkündür. Burhan bir gün kötü planı için Aliye Hanım’ı ve köpeği Max’i kaçırır. Kaçırma olayına şahit olan tek kişi ise Max’tir. Kasaba halkı bir anda ortadan kaybolan bu Aliye Hanım’ın nereye gittiğini sorgularken, Max bir şekilde Burhan’ın elinden kurtulmayı başarır. Max kurutulur kurtulmaz kasabanın diğer ucunda yaşayan Deniz adındaki çocuğun yanına gider. Deniz yalnız ve içine kapanık bir çocuktur. Deniz’in arkadaşları onu hep dışlamıştır. Onun ise tek isteği arkadaşları ile beraber oyun oynamaktır. Son derece yalnız olan Deniz, bir anda karşısında Max’i görür ve arkadaş olurlar. Max ile beraber Deniz’in özgüveni artar. Deniz bir yandan okuldaki çocuklar ile mücadele ederken diğer yandan Max’i yok etmek isteyen Burhan ve adamlarına karşı amansız birmücadeleye girer.

Arkadaşım Max (Arkadaşım Max) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

Unknown

İlk yorum yapan siz olun “Arkadaşım Max (Arkadaşım Max)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Arkadaşım Max