Huzurum Kalmadı (Huzurum Kalmadı)

1980100 dk

Huzurum Kalmadı (Huzurum Kalmadı) Konusu

Huzurum Kalmadı (Huzurum Kalmadı) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Yönetmenliğini ve senaryosunu Natuk Bayan’ın üstlendiği film Huzurum Kalmadı, başrolünde Ferdi Tayfur’un yer aldığı dram filmlerindendir.
İmkansız ve zor sevdalar denilince akıllara yanık sesi ile Ferdi Tayfur’un geldiği 1980 yıl yapımı Türk Filmi. Ferdi ekmeği peşinde, sevdiği kız ile evlenme hayalleri kuran genç bir delikanlıdır. Fabrikanın birinde bekçilik yapan genç adam, fabrikada çalışan sekreter kız Zeynep ( Serpil Çakmaklı) ile aşk evliliği yapar.

Mutlu bir evlilik yapan Ferdi’nin bir de kız çocuğu olur. Kıt kanat geçinen çift aslında kendilerine kalan mal varlığından haberdar değildirler. Zeynep, fabrikada çalışırken ölen fabrika sahibi mal varlığının yarısını Zeynep’e diğer yarısını da gözü dışarıda olan oğluna bırakmıştır. Ancak Zeynep ile Ferdi evlenince bu mal varlığından bahsetmezler. Akıllarına tek bir yol gelir Ferdi’yi öldürmek.

Birbirini çok seven iki aşığın huzurlu evliliklerini fabrika sahibinin oğlu ve avukat Hasan hain planları ile bozacaklardır. Acıklı film Huzurum Kalmadı oyuncu kadrosunda ise Adile Naşit, Turgut Özatay, Coşkun Göğen, Reha Yurdakul gibi ünlü isimler yer almaktadır.

Huzurum Kalmadı (Huzurum Kalmadı) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Huzurum Kalmadı (Huzurum Kalmadı)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Huzurum Kalmadı