Gece Uçuşu (Red Eye)

200585 dk,

Gece Uçuşu (Red Eye) Konusu

Gece Uçuşu, orijinal adıyla Red Eye, 2005 yılında vizyona girdi. Aksiyon ve gerilim kategorisinin başarılı örneklerinden birisi olan Gece Uçuşu filmi 1,5 saat uzunluğunda. Wes Craven’in yönettiği filmin senarist koltuğunda Carl Ellswort oturuyor. Rachel McAdams, Cillian Murphy ve Brian Cox gibi usta isimlerin başrollerde olduğu Gece Uçuşu izleyicileri oldukça hareketli bir maceraya davet ediyor.

Filmin Konusu

Lisa Reisert, işi gereği sık sık seyahat eden bir kadındır. Yine çıktığı yolculuklardan birisinde rotasını Miami’ye çevirir. Ama iş yolculuğu hiç beklediği gibi gitmeyecektir. Çünkü Miami’ye gitmek için bindiği uçakta, yanına oturan adam azılı bir suikastçıdır ve onun için oradadır. Birkaç dakika içerisinde hayatının en zor teklifini alan Lisa Reisert, eğer teklifi kabul etmezse babasının öldürüleceğini öğrenir.

Cinayeti önlemek ve bu adamdan kurtulmak Lisa Reisert’in görevidir. Çünkü bu durumu ne birine anlatabilecek ne de yardım isteyebilecek konumdadır. Haliyle hayatındaki en zorlu yolculuğu yaşayacağını kabullenen Lisa Reisert gerilimi doruklarında yaşar.

Aldığı Ödüller

Teen Choice En İyi Korku/Gerilim Filmi Ödülü aldı.

Gece Uçuşu (Red Eye) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

Rachel McAdams

Lisa Reisert

Cillian Murphy

Jackson Rippner

Jack Scalia

Charles Keefe

Robert Pine

Bob Taylor

Unknown

Marco Beltrami

Original Music Composer

Shana Feste

Director of Photography

Mary Claire Hannan

Costume Design

Mason Novick

Executive Producer

Donald Dowd

Floor Runner
İlk yorum yapan siz olun “Gece Uçuşu (Red Eye)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Gece Uçuşu