Tucker ve Dale İblise Karşı (Tucker and Dale vs. Evil)

201089 dk,

Tucker ve Dale İblise Karşı (Tucker and Dale vs. Evil) Konusu

Tucker ve Dale İblise Karşı (Tucker and Dale vs. Evil) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Komedi ve korku türünde kurgulanan Tucker ve Dale İblise Karşı (Tucker and Dale vs. Evil) filminin yönetmenliği ve senaristliği Eli Craig tarafından kaleme alınmıştır. Filmin başrol oyuncuları arasında Tyler Labine, Alan Tudyk, Katrina Bowden yer almıştır.

Hem korku dolu sahneleriyle hem de kahkaha dolu anlarıyla izleyicilerin beğenisini kazanan bu heyecan verici film, uzun saatler keyifli vakit geçirmeyi sağlar. Korku ve komedi sahneleriyle ön plana çıkan film, 2010 yapımı Tucker & Dale vs. Evil” da bir korku-komedi olarak bu türden keyif alan izleyiciler için keyifli anlar sunar. Eli Craig tarafından yazıp yönetilen bu heyecan verici yapım, Tucker ve Dale’in çıktıkları bu macera dolu oyunda, karakterlerin başlarına gelen ürkütücü ve komik sahneler beyaz perdeye yansıtılıyor. Bir grup üniversiteye hazırlık öğrencisi olan kahramanlarımızın başına dert olacak olan Tucker ve Dale’in kötülere karşı mücadele dolu anlar konu ediliyor.

 

Tucker ve Dale İblise Karşı (Tucker and Dale vs. Evil) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Tucker ve Dale İblise Karşı (Tucker and Dale vs. Evil)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Tucker ve Dale İblise Karşı