Dört Nikah Bir Cenaze (Four Weddings and a Funeral)

1994117 dk, ,

Dört Nikah Bir Cenaze (Four Weddings and a Funeral) Konusu

Dört Nikah Bir Cenaze (Four Weddings and a Funeral) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Yönetmen koltuğunda Mike Newell’in yer aldığı Dört Nikah Bir Cenaze (Four Weddings and a Funeral) filminin senaryosu ise Richard Curtis tarafından kaleme alınmıştır. Bununla beraber filmin başrol oyuncuları arasında ise Hugh Grant, Andie MacDowell ve Kristin Scott Thomas yer alıyor.

Dört Nikah Bir Cenaze, doksanların en sevilen romantik filmleri arasında yer alan örneklerden biridir. Filmde öncelikle, Charles adında, kızlarla yalnızca gönül eğlendirerek hiçbir zaman evlilik vaadi vermeyen bir “heartbreaker” tiplemenin maceralarına şahit olabilirsiniz. Fakat hiç de iyi olmayan bir sürpriz peşini bırakmaz. Bir gün bir arkadaşının düğününde hayatının aşkı ile karşılaştığında tüm planları bir anda alt üst olur. Öyle ki Amerikalı Carrie’ye son derece aşık olmuştur. Fakat Charles yiğitliğe de gölge düşürmek istemez ve işte bu sebeple de bir türlü duygularını karşı tarafa gösteremez. Oldukça ilginçtir ki, Charles ile Carrie sonradan bir cenazede ve üç nikahta daha karşı karşıya gelirler. Her defasında da arkadaşlıkları bir kez daha yenilenecek ancak birbirlerine itiraf edemedikleri ilgilerine rağmen farklı farklı insanlarla nişanlanacaklardır. Bu nikahlardan iki tanesi Charles ve Carrie’nin olacaktır. En sevilen romantik komedi filmleri arasında yer alan bu yapım, belki de her zamanki formülün dışına çıkmıyor ancak içeriği küçük hikaye örgüleri ve mutlu sonu da çok daha fazla ön plana çıkmamasını sunuvermesi anlamında üzerine çektiği ilgiyi de hak ediyor.

Dört Nikah Bir Cenaze (Four Weddings and a Funeral) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Dört Nikah Bir Cenaze (Four Weddings and a Funeral)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Dört Nikah Bir Cenaze