Paramparça (Smashed) Konusu

Paramparça (Smashed) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Komedi ve dram filmleri kategorisinde yer alan yabancı film Paramparça (Smashed) başrollerinde Mary Elizabeth Winstead ile Aaron Paul’un yer aldığı filmdir.

Paramparça Filminin Konusu

Filmde evli bir çift ve birbirlerinin en büyük ortak yanı olan alkolün yaşamlarını şekillendirdiği hikayesi konu ediniliyor. Kate (Mary Elizabeth) bir okulda öğretmenlik yapan genç bir kadındır. Hayatını birleştirdiği Charlie Hannah (Aaron Paul) ile en çok zevk aldıkları ve sürekli hayatlarında olan bir şey vardır ki çiftin vazgeçilmezleri arasındadır. Bu vazgeçilmez ortak özellikleri alkoldür. Ancak alkol çiftin her ne kadar sarhoşken eğlenmesini sağlasa da toplum içinde küçük düşmelerine ve kendilerine vermiş oldukları zararında tek sebebidir.

Kate ve eşinin hayatı son içki ile bir anda değişecektir. Kate ayık kalmak istediği zamanlar son içkisini içip sokakta yapayalnız kalınca içkiyi bırakma kararını vermesi miladı olacaktır. Ancak genç kadının zorlu bir sınavdan geçmesi gerekecektir.
Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu James Ponsoldt yapmış olup senaryoda kendisine Susan Burke’de eşlik etmiştir. Komedi filminin oyuncu listesinde Nick Offerman, Octavia Spencer, Megan Mullally ve Kyle Gallner yer alan ünlü isimlerdendir.

Paramparça (Smashed) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

İlk yorum yapan siz olun “Paramparça (Smashed)”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Henüz inceleme yok.

Paramparça